Semester

Inte mycket har hänt här på bloggen den senaste månaden och orsaken till det är att alla, inklusive vi själva, har haft semester… i regnet.

Just nu väntar vi på att rätt personer på komunen ska komma tillbaka från sin semester så vi kan sätta igång och köpa den tomten vi har haft bokad de senaste månaderna. Samma person ska också berätta för oss de nya kostnaderna för bygglov. Som vi har förstått det så har priserna ökat med ca 50% sen lagändringen i våras. Och som de kontrollfreak vi är så vill vi ha alla kostnader på pränt innan vi tar några slutgiltiga beslut.

HanddukstorkEn av våra semesterdagar gjorde vi en utflykt till Stoby Måleri eftersom de är leverantörer av kakel, klinker, tapeter och färg till LB-hus här nere i Skåne. Det är inte helt lätt att välja tapeter när man har väldigt olika åsikt kan vi upplysa er om.
Något som vi däremot är ganska överens om är de handdukstorkarna du ser på bilden till vänster. De tycker vi är ganska fräcka, inte minst p.g.a. att toppen lyser blått när de är igång. (Klicka för större bild) Dock är de inte helt gratis. Ungefär 2 500 kr. Det var visserligen för en större version än den på bilden, med två hängare på varje men då vet jag inte om det är per styck eller för två. Och det var på extrapris. .

När vi ändå var i trakterna så bestämde vi oss även att köra förbi Ballingslövs fabrik och utställning. Men som nästan allting annat i Juli månad, så var det stängt p.g.a. semester.

Vi återkommer när vi har något mer konkret att berätta.

Annonser

3 tankar om “Semester

  1. Hej! Ser att ni bloggat på ett tag men hoppas att ni återupptar bloggen igen! Vi ska själva bygga ett Classic 135 (lite mindre modifierat än ert, men inte heller standard) och det skulle vara så roligt att följa er i ert bygge!

    • Hej Lisette! Nä det har varit värre med det på senaste tiden. Å andra sidan har det inte hänt så mycket spännande. Väntar på att bygglovet ska bli godkänt, sen jäklar ska vi lägga ut bilder på bygget. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s