Gar-bo radiointervju

Via Gar-bos facebooksida hittade jag en länk till en radiointervju som deras skadechef, Roger Johansson, gjort på Sveriges Radio. Håll till godo.

Oroliga husbyggare hör av sig till försäkringsbolag
Oroliga kunder som bygger hus med konkursförsatta LB-hus hör nu av sig till försäkringsbolaget Gar-bo. Ovanligt många är drabbade.

Vi hanterar varje kunds förutsättningar så bra som möjligt och vi ska försöka och hjälpa till inom ramen för dem villkor som försäkringen gäller med, säger Roger Johansson på Gar-bo.

Det låter ju… betryggande? Alltid lika trevligt med oflexibla paragrafryttare, speciellt i en ”kris” av den här storleken.

Annonser

2 tankar om “Gar-bo radiointervju

    • Tja, vad ska jag säga. Det står helt och hållet still, förutom att vi igår fick ett brev från Gar-bo där de vill slutföra arbetet åt oss. Ett arbete som inte ens är påbörjat. Vi står just nu i valet och kvalet om vi ska gå vidare med Gar-bo, vänta och se om LB-hus återuppstår, anlita en lokal byggfirma eller leta upp ett nytt husföretag. Helst av allt vill vi nog att LB-hus återuppstår, för då sitter vi i ett guldläge när det gäller förhandlingar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s