En titt på insidan

Det har inte hänt så mycket här på bloggen sen i slutet på november. Det beror på att allting har hänt på insidan och fram tills idag har vi inte kunnat gå in. Idag, på en röd dag, var där dock två trevliga elektriker som jobbade och de hade lovat att släppa in oss.

Det blev många ”oh” och ”ah” när vi äntligen fick se vad som hade hänt där inne. Nu slapp vi gå runt och ”snoka” i fönsterna med ficklampa och se ut som inbrottstjuvar.

Ett urval av bilderna:

IMG_7726Fru och svärfar står och inspekterar var spotlightsen ska vara i fönstersmygarna i stora vardagsrummet. I bakgrunden syns mitt ”lilla” krypin där jag ska ha kontor.IMG_7728 Ett av de mindre sovrummet med fönster ut mot vägen.IMG_7732Kök i förgrunden och klädvård i bakgrunden. IMG_7746Master bedroom ska bli välisolerat… Nej, givetvis ska inte allt detta in bara i sovrummet. Vi har valt att isolera nästan alla innerväggar eftersom det var en nästa obefintlig tilläggskostnad som (förhoppningsvis) ger väldigt mycket tillbaka.

Annonser

2 tankar om “En titt på insidan

  1. Hej, ska bygga hus. Vad innebär att ni isolerar alla vägen? Är inte det för givet? Hur har ni gjort med fönster brädor? Med vänlig hälsning, Sara

    • Hej Sara! Ytterväggarna är givetvis isolerade, men innerväggarna mellan alla rum fick vi betala extra för att få isolerat. Detta för att få det lite tystare i huset. Inte så trevligt om man sitter på ena sidan av huset och hör när någon spolar (eller värre) på toaletten i andra änden av huset. Fönsterbrädor har vi inte gjort något extra med. Det ingick fönsterbrädor i sten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s