Prioriteringslista

PrioriteringslistaSent igår kväll fick vi ett mejl med en uppdatering från vår säljare. Den innehöll en prioriteringslista, som jag helt ärligt inte blev riktigt klok på var vi hamnar exakt.

Man kan inte göra allting på en gång och därför har man fått prioritera tidsmässigt bland våra kunder. Prioriteringen har sett ut på följande sätt:

1.Hus som har slutbesiktning inom tre veckor. Dessa hus ser vi till att färdigställa per omgående.
2.Hus som har slutbesiktning där 2:a leveransen kommer innan vecka 15. Även här är det beslutat hur dessa hus ska färdigställas.
3.Hus där 1:a leveransen är utförd. Husen är med andra ord stommonterade. En plan för dessa ska presenteras i slutet av denna vecka eller i början av nästa vecka.
4.Hus som är avropade och tillverkade, men som inte stommonterats än. En plan för dessa ska också presenteras inom kort.
5.Hus där vi skrivit kontrakt, men som ännu inte blivit avropade. En plan för dessa ska presenteras senast den 17:e februari samtidigt som vi lämnar in en preliminär rekonstruktionsplan till Tingsrätten i Kristianstad.
6.Sen finns det ytterligare kategorier såsom tex de hus som är slutbesiktigade, men där garantibesiktning (2-årsbesiktningen) inte genomförts. Detta berör inte någon av er så jag lämnar tågordningen här.

Vi bör väl hamna någonstans mellan 4 och 5. Huset är avropat, men jag tror inte de har börjat tillverka det ännu. Det stod även att de snart skulle boka in personliga informationsmöten, så vi avvaktar ett tag till.

Fortsättning följer…

4 tankar på “Prioriteringslista

  1. Hmmm, intressant, vi hamnar då mellan 1 och 2. Har dock inte fått någon information än. ;( Vi är inte heller med på den listan på de husen man beslutat färdigställa.

    Vilken säljare har ni haft, vilket kontor?

  2. Pingback: Prioriteringslista, uppdatering | Château Trobäck

Lämna en kommentar